Kampanj med Doktor Tracy för att bryta tabun omkring illaluktande flytningar

”Fullt normalt, en av tre kvinnor får det, men ofta går man runt med detta lite för länge!” säger Tracy Ghattas mer känd som Dr Tracy på Tiktok. På dagarna arbetar hon som ST läkare i Stockholm på en vårdcentral, men på Tiktok har hon över 250tn följare och skapar stort engagemang när hon försöker avliva hälsomyter och svarar på saker som alla googlar om. Som tex ”Varför får man träningsvärk?” ”Kan man dö av panikångest?” ”Hur blir man av med nässpraysberoende?” Och nu även ”hur blir man av med illaluktande flytningar!” Frågor som alla kan relatera till, eftersom alla har en kropp och en hälsa att förhålla sig till. Dr Tracy blev också utsedd till Årets Allmänbildare 2024.

20% RABATT PÅ VAGIVITAL OCH VERNIVIA PÅ APOTEKET AB OM DU ANVÄNDER KODEN DRTRACY20

I en inspirerande kampanj tillsammans med Apoteket AB, lyfter Dr Tracy och VagiVital fram enkelheten i att diagnostisera och behandla bakteriell vaginos hemifrån. Med VagiVital VS Självtest och Vernivia Vaginal Mousse by VagiVital kan du snabbt få svar och påbörja behandling mot besvären. Och nu kan du dessutom ta del av ett unikt erbjudande: Använd koden DRTRACY20 för att få 20% rabattVagiVital och Vernivia både i Apotekets fysiska butiker och online.

”OM det luktar lite fisk, så kan det vara bakteriell vaginos men är du osäker så kan du ta VagiVital VS självtest för bakteriell vaginos och testet tar inte mer än 10 sekunder. Och är det positivt så kan du behandla med receptfria behandlingen Vernivia Vaginal Mousse som är kliniskt testad och utan antibiotika”, säger Dr Tracy.

För att komma direkt till kampanjen klicka här!

Se hela Dr Tracys video här!

VAD ÄR BAKTERIELL VAGINOS?

Det finns många anledningar till att du kan uppleva besvär i underlivet. Lukt och besvärande flytningar uppstår ofta på grund av en bakteriell obalans i underlivet och kan orsaka både obehag och osäkerhet. 1 av 3 kvinnor svenska kvinnor drabbas av sådan obalans men detta är inget du måste stå ut med – det finns hjälp att få som snabbt minskar dålig lukt och besvärande flytningar. 

Lär dig mer om bakteriell vaginos här!

VAGIVITAL VS ÄR ETT SJÄLVTEST SOM DIAGNOSTISERAR BAKTERIELL VAGINOS

Testet kan enkelt genomföras hemma och svaret kommer direkt inom trettio sekunder. Du behöver inte skicka testet till ett laboratorium för att få svar och slipper på så sätt onödig oro och väntan. Produkten är unik i sitt slag, patenterad och studerad av specialister inom gynekologi och har mer än 92% träffsäkerhet. Den höga träffsäkerheten beror på att testet inte enbart mäter pH utan även den buffrande förmågan i flytningarna. 

Läs mer om VagiVital VS självtest för bakteriell vaginos här!

VERNIVIA VAGINAL MOUSSE BEHANDLAR BAKTERIELL VAGINOS

Illaluktande flytningar, så kallad bakteriell vaginos, behandlas med Vernivia och lindrar snabbt illaluktande flytningar inom 12 timmar. Vernivia Vaginal Mousse är enkel att använda, återställer pH-balansen och verkar genom att efterlikna vaginans eget immunförsvar. När du behandlar med Vernivia Vaginal Mousse stimuleras tillväxten av laktobaciller, vars produktion av mjölksyra utgör en viktig del av slidans naturliga försvar mot bakterie-och svampinfektioner. Effekten är kliniskt bevisad och likvärdig med receptbelagda antibiotika. 

Läs mer om Vernivia Vaginal Mousse här!

ENKLA STEG FÖR ATT DIAGNOSTISERA & BEHANDLA BAKTERIELL VAGINOS

🌸Få svar inom 30 sek om du har bakteriell vaginos med VagiVital VS självtest

🌸VagiVital VS självtest har 92% träffsäkerhet vid bakteriell vaginos 

🌸Efter ett positivt resultat - påbörja din behandling med Vernivia direkt 

🌸Vernivia är enkelt att använda hemma under 7 dagar 

🌸Lindrar illaluktande flytningar inom 12 timmar  

🌸Stärker vaginans naturliga försvar 

🌸Effekten är kliniskt bevisad och likvärdig med receptbelagda antibiotika 

🌸Båda är kliniskt bevisade produkter 

HELA DR TRACY VIDEON FINNS ATT SE HÄR!

Med koden DRTRACY20 får du 20% rabatt fram till den 30 april på VagiVital & Vernvia ❤️ för att komma direkt till apoteket.se klicka här!

Ta hand om dig & Stay Pussytive ❤️

/VagiVital-teamet