Vår mission

Vaginan är fantastisk, att ta hand om den borde också vara det.

Därför har vi skapat en produkt som gör skillnad. Men vi vill också prata om underlivsproblem och kvinnohälsa i stort. En undersökning visar att hela 55% av Sveriges kvinnor känner sig obekväma att prata om underlivsbesvär exempelvis vid kontakt med vården. Det är dags att förändra, vi vill att forskning kring vaginala problem ska bli ett prioriterat område och att kvinnor ska kunna njuta av underlivet och samlivet – hela livet.

Köp Produkt

Att få problem och symptom från sitt underliv är väldigt vanligt. Trots det upplever många kvinnor att det är ett ämne som är svårt att diskutera och i vissa grupper även lite tabubelagt.

Förändringar i underlivet kan uppstå som följd av graviditet eller andra hormonella förändringar som har att göra med kvinnans åldrande. Vårt syfte är att ge support till kvinnor i alla åldrar. Vi vill tillhandahålla produkter som är väl dokumenterade och gör vaginalhälsa självklart för alla kvinnor.

Intimhälsa på riktigt

Vi skapar produkter som förbättrar kvinnors intimhälsa. För alla kvinnor, genom hela livet.

Rekommenderad av gynekologer

Våra produkter är kliniskt dokumenterade och rekommenderas av dermatologer och gynekologer.

Tillverkad i Norden

VagiVitals produkter är utvecklade i Sverige och produceras i Finland. Vi vill säkerställa kvalité i hela produktionskedjan.

Hälften av alla kvinnor besväras av vaginal torrhet. Vi kan hjälpa 79% av dessa att bli symptomfria med VagiVital Aktivgel. Läs mer om vår patenterade produkt.

VagVital Aktivgel