Återköp:

Självklart vill vi att du som kund ska vara nöjd med de varor du köper av oss. Om du ångrar ditt köp har du rätt att frånträda köpeavtalet utan att ange någon anledning inom 14 dagar efter att du mottagit varorna. Kontakta alltid vår kundtjänst innan du returnerar produkten, kom ihåg att ange ditt kundnummer och fakturanummer. Du som kund ansvarar för returfrakten vid det ångrade köpet. Vi kommer att betala tillbaka inom 30 dagar efter att du lyfte köpet och returnerade produkten.

Klagomål:
Som kund har du rätt att göra ett klagomål inom 14 dagar efter mottagandet av produkten. Vi ansvarar naturligtvis för fraktkostnader vid dessa returer mot ett uppvisat kvitto.

 
Varorna returneras till:
Peptonic AB
C/O Hillmers Logistik AB
Ljungvägen 17
641 39 Katrineholm
Sverige

När vi har fått produkten i samband med detta kommer vi att undersöka produkten i enlighet med den beskrivning som du som kund tillhandahåller i samband med klagomålet. Det är viktigt att du ger en så detaljerad beskrivning som möjligt. Om klagomålet accepteras kommer vi att svara på dina fraktkostnader och eventuella andra kostnader som uppstår i samband med klagomålet. Även om vi accepterar ett klagomål är du som kund alltid skyldig att begränsa dina kostnader till följd av klagomålet. Det är därför endast motiverade kostnader som ersätts.

För ytterligare hjälp kontakta oss på:
E-post:kundservice@vagivital.se
telefon: 010-34 44 988
webb: www.vagivital.se