ÄNTLIGEN KLINISKT BEVISAD BEHANDLING MOT BAKTERIELL VAGINOS - VÄLKOMMEN VERNIVIA ❤

På de flesta arbetsplatser diskuterar man troligtvis inte helt öppet illaluktande flytningar eller hur många procent av den kvinnliga befolkningen som egentligen känner till begreppet bakteriell vaginos men det gör vi på VagiVital och den öppenheten gör mig tacksam . Vid en viss ålder så har i ärlighetens namn de flesta kvinnor genomlidit en handfull åkommor, även om alltför få fortfarande pratar om det. På VagiVital samtalar vi såklart ofta om kvinnors intimhälsa och kan också känna igen oss i varandras personliga berättelser men vi har alla vårt eget lilla ”specialintresse” inom intimhälsa, ofta beroende på våra livserfarenheter. Jag själv led av hundratals urinvägsinfektioner i min ungdom (okej lite överdrivet men det kändes så) medan en kvinnlig kollega i stället har haft erfarenhet av illaluktande flytningar så kallad bakteriell vaginos. Vi har var och en haft vår egen lilla ”akilleshäl” inom kvinnohälsa och vaginala problem men gemensamt för oss alla är att vi ofta oroade och led oss igenom onödigt utdragna vaginala plågor. Om det var riktigt plågsamt så sökte vi naturligtvis hjälp till slut men ofta bet vi ihop och hoppades att det skulle gå över. För man dör ju till exempel inte av illaluktande flytningar. Det gör ju inte ens ont. Det bara luktar illa. Men oron över om kollegorna i mötesrummet kan känna den fiskliknande doften genom jeansen kan vara oerhört ångestladdat. Av den anledningen är jag idag så oerhört stolt och glad över att kunna erbjuda den bästa lösningen för illaluktande flytningar! Låt mig presentera vårt nya tillskott i VagiVital familjen och den effektivaste behandlingen för bakteriell vaginos - varmt välkommen Vernivia

VAD ÄR BAKTERIELL VAGINOS OCH ILLALUKTANDE FLYTNINGAR?


Först och främst, låt oss förstå vad bakteriell vaginos (BV) är. Bakteriell vaginos är en vanlig vaginal infektion som orsakas av en obalans i vaginans naturliga mikrobiom. Det vanligaste symtomet på bakteriell vaginos är illaluktande flytningar och det kan vara både obehagligt och kännas pinsamt. Tyvärr lider också många kvinnor i tysthet eftersom de kanske inte vet hur man diagnostiserar eller behandlar det.


Läs blogg om bakteriell vaginos och illaluktande flytningar här

FRÅN DIAGNOS TILL BEHANDLING AV ILLALUKTANDE FLYTNINGAR

Intimhälsa är en viktig del av vårt övergripande välbefinnande, men det är också ett ämne som alltför ofta förblir i skuggan. Att vi alla börjar våga börja prata om det gör en stor skillnad men en viktig del är att det även finns forskning och innovation som bidrar till kvinnors intimhälsa. VagiVital VS Självtest och Vernivia Vaginal Mousse – utgör tillsammans ett banbrytande steg mot att ta hand om vår intimhälsa - från diagnos till behandling.

VAGIVITAL VS SJÄLVTEST – DIAGNOSTISERA BAKTERIELL VAGINOS PÅ 30 SEK

Forskning visar att det finns en brist på medvetenhet kring bakteriell vaginos och att många kvinnor inte söker hjälp för sina besvär. Hur vet man då om man har bakteriell vaginos? Ja, det vet man inte förrän man gör ett test hos till exempel sin ungdomsmottagning eller gynekolog alternativ skickar in ett test till ett laboratorium vilket kan ta några dagar att få svar på. VagiVital VS Självtest är ett svenskt patenterat självtest som är enkelt att använda och ger blixtsnabbt resultat. Med en imponerande sensitivitet på 91,80% kan detta test identifiera bakteriell vaginos inom 30 sekunder. Vad som gör VS Självtest ännu mer imponerande är att det inte bara mäter pH-värdet utan också den buffrande förmågan i flytningar, vilket betyder flytningarnas förmåga att stå emot pH förändringar. Detta är ett avgörande steg framåt eftersom traditionella pH-stickor kan missa upp till 22% av BV-fallen där pH-värdet är normalt. VagiVital VS Självtest hjälper kvinnor att snabbt få svar på vad de illaluktande flytningarna beror på, vilket också gör det lättare att ta itu med bakteriell vaginos i ett tidigt skede.

VagiVital VS Självtest hittar du här


VERNIVIA VAGINAL MOUSSE – BEHANDLING MED EFFEKT

Men vad händer om VagiVital VS Självtest visar att du har bakteriell vaginos? Oroa dig inte, för här kommer Vernivia Vaginal Mousse in i bilden. Denna svenska innovation är baserad på patenterad teknologi och är CE-certifierad. Den har utvecklats och producerats i Sverige och är kliniskt bevisad för att behandla bakteriell vaginos effektivt inom en 7-dagars kur. Effekten är kliniskt bevisad och likvärdig med receptbelagd antibiotika. Det är en imponerande framgångsgrad som visar på Vernivias effektivitet. Men det är inte allt. Vernivia hjälper också till att stärka vaginans naturliga försvar, vilket gör det svårare för bakteriell vaginos att återkomma.

Vernivia Vaginal Mousse hittar du här

TRE SMIDIGA STEG FÖR ATT HANTERA ILLALUKTANDE FLYTNINGAR

🌸 Steg 1: Beställ VagiVital VS självtest online eller i butik

🌸 Steg 2: Diagnostisera direkt hemma med VagiVital VS och få svar inom 30 sekunder.

🌸 Steg 3: Om testet är positivt, behandla hemma med Vernivia Vaginal Mousse - och du kan vara kliniskt frisk inom en vecka❤

Förmånligt paketpris med VagiVital VS Självtest & Vernivia Vaginal Mousse hittar du här

POSITIV, HÄRLIG & VACKER INTIMVÅRD INKLUDERAR ILLALUKTANDE FLYTNINGAR

VagiVital VS Självtest och Vernivia Vaginal Mousse tar inte bara hand om vårt fysiska välmående, de tar också hand om vårt självförtroende och vår positiva attityd till vår kropp och vår vagina. Intimhälsa behöver inte vara ett tabuämne och dessa produkter gör det enklare än någonsin att hantera och förebygga bakteriell vaginos. Så låt oss skapa en #pussytive rörelse genom att prata öppet om vår intimhälsa, där vi också tar hand om oss själva - från diagnos till behandling.

Ankomsten av Vernivia är ytterligare ett viktigt steg där vi bygger en helt unik produktserie som kan diagnostisera, behandla och förebygga vaginala hälsoproblem.  


För att komma direkt till vår shop klicka här

Ta hand om dig & Stay Pussytive

/Fanny