Ångerrätt:
Vi vill självklart att du som kund skall vara nöjd med de varor du köper av oss. Skulle du ångra ditt köp så har du rätt att frånträda köpeavtalet utan att ange något skäl inom 14 dagar efter att du mottog varan. Kontakta alltid vår kundtjänst innan du returnerar varan, kom ihåg att ange ditt kundnummer och fakturanummer. Du som kund står för returfrakten vid ångrat köp. Vi betalar tillbaka inom 30 dagar efter att du hävt köpet och returnerat produkten.

Reklamation:
Som kund har du rätt att reklamera fel i beställd vara inom 14 dagar efter att du mottagit produkten. Vi står självklart för fraktkostnaden vid sådana returer. Detta mot uppvisat kvitto.

 
Varorna returneras till: 
Peptonic AB
C/O Hillmers Logistik AB
Ljungvägen 17
641 39 Katrineholm
Sweden

När vi erhållit varan i samband kommer vi att undersöka varan i enlighet med den beskrivning du som kund lämnar i samband med reklamationen. Det är viktigt att du lämnar en så utförlig beskrivning som möjligt. Om reklamationen godkänns svarar vi för dina fraktkostnader samt eventuella andra kostnader du haft i samband med reklamationen. Även om vi godkänner en reklamation är du som kund alltid skyldig att begränsa dina kostnader till följd av reklamationen. Det är således endast försvarliga kostnader som ersätts.

För ytterligare hjälp kontakta oss på:
email: kundservice@vagivital.se
telefon: 010-34 44 988
web: www.vagivital.se