Pussytive Power i praktiken: Lev livet fullt ut!

Det händer igen! Ljuset kommer tillbaka med löfte om att våren snart är här på riktigt och med det känslan av att jag överlevde ännu en mörk vinter. Lättnaden över att vi snart är på andra sidan mörkret känns som om någon äntligen slutat plåga mig och jag kan återigen andas fritt. Bubblande lyckokänslor blandas med djup tacksamhet och livet känns pussytivt igen ❤️. Därefter infinner sig löftet till mig själv: Inte en gång till.  Aldrig mer vill jag genomgå detta mörker. Men någonstans vet jag ju att efter ljuset kommer mörkret alltid tillbaka. Livet är en cykel, men frågan kvarstår: Hur kan vi behålla ljuset, glädjen och förmågan att förbli pussytiva även under de mörkaste tiderna?

Denna vecka hade jag och min fantastiska kollega Andrea Mildner äran att återigen träffa två av de mest pussytiva, underbara och inspirerande kvinnorna jag någonsin mött. Vissa av er känner säkert igen dem från förra säsongen av Sveriges första dejtingprogram för seniorer; Monica Sundberg och Annika Cripps gav oss en helt ny insikt i hur livet vid 60+ kan vara fullt av äventyr, lust och nyfikenhet. Det första Monica säger till mig, som nyligen fyllt 50, är: "Fanny, från och med nu kommer det bara att bli roligare!" Att få dela dessa varma, mogna kvinnors erfarenheter är en förmån. Med en fenomenal humor och sprakande livsglädje samtalar de fritt om ämnen som sex och lust, vikten av att vi kvinnor tar hand om oss själva men även stärker varandra genom att dela erfarenheter.

För att fira denna anda av positivitet och livsglädje, är vi glada över att nu kunna erbjuda vår "Stay Pussytive" tygpåse, en perfekt följeslagare för att njuta av sommaren. Denna tygpåse är inte bara ett uttryck för vår gemensamma strävan efter ett ljust och glädjefyllt liv, utan också ett praktiskt sätt att bära med sig den pussytiva inställningen vart man än går!

Skaffa din egen Stay Pussytive tygpåse och låt den bli en del av dina sommaräventyr här!Passa på att även ta del av Monicas bästa tips för sex, lust och njutning vid 60+ här!

Ta hand om dig & Stay Pussytive ❤️

/Fanny Falkman Grinndal
Business Manager Nordics
Peptonic Medical AB
fanny.falkman-grinndal@peptonicmedical.se