Bli fri från torra slemhinnor på bara 90 dagar med AktivGel

De flesta kvinnor kan relatera till hur plågsamt det kan vara att ha torra och sköra slemhinnor, där varje rörelse känns som att ha sandpapper i trosan. Torra slemhinnor och vaginal atrofi är tillstånd som kan påverka kvinnor i alla åldrar, särskilt efter menopausen, men också under andra perioder i livet på grund av till exempel hormonella förändringar, medicinsk behandling eller vissa hälsotillstånd. Att leva med torra slemhinnor och vaginal atrofi kan vara oerhört påfrestande, men det finns hopp ❤️.

VagiVital AktivGel – är en revolutionerande gel som är kliniskt bevisad vid svenska universitetssjukhus och som kan återfukta de torraste slemhinnor efter endast 90 dagars användning.

STUDIE VISAR ATT AKTIVGEL HJÄLPER

I vår studie vid svenska universitetssjukhus deltog kvinnor med torra slemhinnor där de dagligen behandlades med AktivGel i 12 veckor. I början av studien fick deltagarna även bedöma hur besvärande deras symptom var på en fyrgradig skala (1–4). De symptom som inkluderades var irritation och klåda i underlivet, torrhet i slidan, smärta vid urinering och smärta vid samlag. Efter 12 veckor med VagiVital AktivGel upplevde hela 79% av kvinnorna en betydande förbättring av sina mest besvärande symptom.

Vid köp av 3-pack AktivGel får du 10% rabatt här!

RESULTATET AV STUDIEN 

Resultatet från studien är både uppmuntrande och lovande! De förbättringar som dokumenterats var:

🌸 Betydande minskning av symptom relaterade till torra slemhinnor; såsom klåda, irritation, och smärta både vid intimt umgänge och urinering. Dessa resultat har också en djupgående inverkan på kvinnors livskvalitet ❤️

🌸 Förbättrad hantering av trängningsinkontinens; ett besvär som många kvinnor upplever men som man inte alltid talar om. Att minska dessa symptom ger kvinnor en ökad känsla av kontroll och frihet i vardagen.

🌸 Förbättring av pH-värdet samt en ökning av antal celler i slemhinnans ytskikt. Dessa positiva förändringar är avgörande för en sund vaginalflora och spelar en stor roll i att främja och upprätthålla intimhälsan.

Det mest anmärkningsvärda med dessa resultat är att effekterna av VagiVital AktivGel på de mest besvärande symptomen är jämförbara med dem som uppnås med östrogenpreparat. Den stora skillnaden? VagiVital AktivGel är helt hormonfri.  Detta är en viktig distinktion, eftersom det innebär att kvinnor nu har tillgång till en effektiv behandling utan de potentiella risker och biverkningar som kan associeras med hormonella alternativ. 

SÅ KOMMER DU I GÅNG MED ATT ANVÄNDA AKTIVGEL

För att få bäst resultat av AktivGel används gelen varje dag med 1 ml per dag under 90 dagar (3 tuber) för att därefter gå över till användning vid behov, vilken brukar vara varannan eller var tredje dag. Gelen är helt ofarlig och går inte att överdosera samt den går även utmärkt att kombinera med hormonbehandling. 

SEX VANLIGA FRÅGOR & SVAR OM AKTIVGEL

1. Fråga: Hjälper AktivGel mot urinvägsinfektion? 
Svar:
 Vi har inga kliniska studier som vittnar om att gelen fungerar mot urinvägsinfektion, dock berättar många av våra kunder om att de har fått färre urinvägsinfektioner då gelen botar och lindrar torra slemhinnor som ofta kan vara orsaken bakom urinvägsinfektion.

2. Fråga: Kan vaginala flytningar uppstå efter användning av AktivGel?
Svar: 
När man har använt VagiVital AktivGel en längre tid kan vaginan i viss utsträckning återgå till en normal miljö, det vill säga att normala flytningar återigen kan förekomma. 

3. Fråga: Kan man använda fingret för att applicera gelen i stället för applikatorn?
Svar: 
Man kan använda fingret i stället men då är det naturligtvis viktigt att man gör det med försiktighet och med ett rent finger.

4. Fråga: Vad händer om jag slutat använda AktivGel?
Svar: 
Våra studier visar att effekten försvinner över tid. Efter 14 dagar utan behandling har effekten halverats. Vår rekommendation är att efter 3 månader användning gå över till att använda vår gel varannan dag. Testa dig fram tills du blir nöjd! VagiVital AktivGel har inga hormoner i produkten och är helt ofarlig som långtidsbehandling. 

5. Fråga: När ska jag använda AktivGel - morgon eller kväll? 
Svar:
 Det spelar ingen roll vilken tid på dygnet du tar gelen, i våra kliniska studier har den tagits på kvällen, men det är inget krav. Gelen har även en hög viskositet vilket gör att den stannar i där den placeras, det vill säga den är kladdfri och något trosskydd behövs därför inte vid användning. 

6. Fråga: Fungerar AktivGel även för yngre kvinnor?
Svar: 
Ja! Gelen fungerar för alla kvinnor! Tillfällen med intimbesvär och torra slemhinnor kan förekomma i olika perioder av livet, exempelvis efter amning, cancerbehandling, sjukdom eller klimakteriet.

Läs blogg om vanliga orsaker till torra slemhinnor & atrofi här!

Ta hand om dig & Stay Pussytive ❤️

/Fanny Falkman Grinndal
Business Manager Nordics
Peptonic Medical AB
fanny.falkman-grinndal@peptonicmedical.se