Älska ditt underliv hela livet

Upp till 60% av alla kvinnor kommer att lida av symtom för vaginal atrofi någon gång under livet. Ofta i samband med klimakteriet. Du är alltså inte ensam! Men vad innebär atrofi egentligen?

Torra slemhinnor om man vill förenkla. Men om vi ska vara helt ärliga, så är besvären mer än bara sveda och klåda. Det innebär även problem i samlivet för vissa, och smärta vid urinering för en del. Besvären kan också dyka upp vid aktiviteter som cykling eller ridning.

Men alla dessa symtom kan botas eller lindras med VagiVital. Den hormonfria aktivgelen framtagen av svenska Peptonic Medical och dokumenterad i samarbete med kvinnliga forskare, med bevisad effekt. För vi tror livet ska levas så bekymmerslöst det bara går, och det gäller inte minst för underlivet.

En kur VagiVital pågår i 30 dagar, därefter vid behov, och vaginalgelen förs enkelt in i vaginan med hjälp av en smart applikator som doserar exakt och riktigt. Den kristallklara gelen är fräsch och utan fetter, därför är den enkel att rengöra med hett vatten. Visst låter det ganska enkelt ändå?   

Klicka hem VagiVital precis lika enkelt, och förbered dig på att leva livet – hela livet.

Psst! Tvekar du fortfarande över om VagiVital kan hjälpa dig? I en kliniskt bevisad studie, gjord av kvinnliga forskare från Karolinska Universitetssjukhuset, Akademiska sjukhuset i Uppsala samt Norrlands universitetssjukhus, upplevde 79% av patienterna en klar förbättring av sina mest besvärande symtom.

Så har använder du VagiVital

En (1) ml dos av VagiVital ska appliceras dagligen under 30 dagar, därefter vid behov.

  1. Tvätta händerna med tvål och vatten.
  2. Öppna tuben.
  3. Tryck/skruva fast den medföljande vaginalapplikatorn på tuben tills den fastnar och når botten.
  4. Tryck på tuben tills applikatorn fylls helt av gel (1 ml). Håll kvar ett lätt tryck på tuben med tummen för att inte applikatorkolven ska gå tillbaka.
  5. Ta bort applikatorn från tuben och sätt tillbaka locket.
  6. Fukta applikatorns utsida med rent vatten för enklare införande. För in applikatormynningen i slidan (4–5 cm) och tryck långsamt in kolven tills den når botten och sin ursprungliga position. Ta ut applikatorn.
  7. Tvätta händerna igen och rengör din applikator direkt. Dra ut kolven från applikatorn och tvätta båda delarna separat. Använd hett vatten tills all gel försvunnit. Låt delarna torka helt innan du sätter ihop applikatorn igen.