FEM PERSONLIGA FRÅGOR & SVAR OM VAGIVITAL AKTIVGEL

En av de trevligaste delarna med mitt arbete som Sverigechef för VagiVital är den personliga kontakten med dig som kund . Att få vara en del av våra kunders resa mot intimt välmående är något som jag värdesätter enormt. Jag har haft förmånen att inte bara besvara frågor om våra fantastiska produkter utan har också fått anförtroendet att få ta del av unika livs historier. Det är i dessa ögonblick av ärlig och öppen kommunikation som jag verkligen förstår hur intimhälsa är mer än bara ett ämne – det är en del av vår livskvalitet, välmående och självkänsla Intimhälsan är ett ämne som berör djupt och det är omöjligt att inte låta sig beröras. Jag har fått ta del av otroliga berättelser som spänner över hela skalan av livets erfarenheter. Jag har hört inspirerande historier om kvinnor som är 80 år och äldre, som fortfarande njuter av ett rikt och tillfredsställande sexliv. Samtidigt har jag tagit emot hjärtskärande meddelanden från kvinnor som kämpar mot torra slemhinnor – en smärta som inte bara är fysisk, utan som också bär med sig en tyngd av svåra och komplicerade känslor. Det är i dessa ögonblick som jag starkt påminns om hur viktigt det är att öppet diskutera intimhälsa och att erbjuda lösningar som verkligen kan göra en betydande skillnad.

 

BJUD EN VÄNINNA MED TORRA SLEMHINNOR PÅ 20% RABATT

Låt oss fortsätta att prata, dela och stötta varandra i den här viktiga frågan!

Fram till den 6 oktober erbjuder vi 20% rabatthela vårt sortiment!

Varför inte passa på att tipsa en kvinna i din närhet? Det är också ett tillfälle att starta en dialog om intimhälsa 😊

För att komma direkt till vår shop klicka här!

 

HISTORIER OM LUST OCH INTIMITET

De fantastiska historierna om kvinnor som fortsätter att njuta av sexlivet i hög ålder är både inspirerande och hjärtevärmande. De visar att ålder aldrig behöver vara en begränsning när det kommer till intimitet och att sexuell lust och njutning är något som kan vara en del av hela livet. Det är en påminnelse om att vi aldrig ska sluta investera i vår intimhälsa och välbefinnande.

 

HISTORIER OM UTMANINGAR OCH BEHOV AV STÖD

Samtidigt vet jag att det finns kvinnor som går igenom svåra utmaningar när det kommer till sin intimhälsa. Många av er har delat era personliga kampar med mig och jag är så tacksam att ni vågar öppna upp om era smärtor och bekymmer. Det är i dessa stunder av sårbarhet och ärlighet som behovet av lösningar blir tydligt, där framför allt VagiVital AktivGel har spelat en viktig roll för många kvinnor. Att höra om hur vår produkt har hjälpt många av er att lindra torra slemhinnor, klåda och smärta vid samlag är en påminnelse om att det finns hopp och hjälp att få.

 

FEM FRÅGOR & SVAR OM VAGIVITAL AKTIVGEL MOT TORRA SLEMHINNOR

Intimhälsa är något som alla kvinnor går igenom på olika sätt och att både kunna prata och ställa frågor är ett viktigt steg mot att främja medvetenhet och förståelse. Vi har utvecklat VagiVital AktivGel med omsorg och vi är stolta över att kunna erbjuda en produkt som kan göra verklig skillnad i ditt liv.

Nedan är fem vanligt återkommande frågor från våra kunder om VagiVital AktivGel:

 

 1. Fråga: Hur länge ska jag använda AktivGel?

Svar: I de kliniska studier vi genomfört med VagiVital AktivGel ser vi väldigt goda resultat efter 30 dagar (4 veckor). Resultaten förbättras ytterligare vid uppföljningen efter 12 veckor. Därav rekommenderar vi normalt daglig användning i 12 veckor (3 tuber) för att sedan gå över till användning efter behov. I användarundersökningar svarar de flesta att de använder produkten dagligen i 30 dagar. Därefter är det vanligaste att man går över till användning varannan eller var tredje dag.

 

 2. Fråga: Kan VagiVital AktivGel ersätta östrogenpreparat? 

Svar: VagiVital AktivGel är en bra alternativ för kvinnor som inte kan eller inte vill använda östrogenpreparat, och många kvinnor har rapporterat att de upplever liknande eller bättre resultat med VagiVital AktivGel. Vi har också fått höra från en del kvinnor att de använder vår produkt i kombination med östrogen, dock har vi inga studier på kombinationsanvändning. Det fina med AktivGel är ju att man inte kan överdosera den, då den inte innehåller några hormoner.

 

 3. Fråga: Kan VagiVital AktivGel orsaka ökad flytning?

Svar: Ja, det är möjligt att du kan uppleva ökad flytning när du använder VagiVital AktivGel. För vissa kvinnor är detta en normal reaktion och det kan faktiskt vara en återgång till hur det var innan de gick igenom menopausen. Det är viktigt att notera att en ökad flytning inte alltid är en negativ effekt. Det kan faktiskt vara ett tecken på att produkten fungerar och hjälper till att återställa en hälsosam miljö i vaginan

 

 4. Fråga: Hjälper AktivGel mot urinvägsinfektion?

 

Svar: Torra och sköra slemhinnor är vanligt efter klimakteriet vilket kan påverka vävnaderna i urinvägarna, inklusive urinröret och blåsan och gör dem mer mottagliga för infektioner. När vävnaderna i urinvägarna blir tunnare och mindre elastiska kan urinröret bli irriterat och inflammerat, vilket kan leda till urinvägsinfektioner. Vi har inga studier med AktivGel kopplat till specifikt urinvägsinfektion men då gelen stärker och återfuktar slemhinnan kan det vara orsaken till att det är så många kvinnor som berättar om att gelen även har hjälpt dem att förebygga urinvägsinfektioner.

 

 5. Fråga: Kan VagiVital AktivGel användas som glidmedel? 

Svar: VagiVital AktivGel har en smörjande effekt. Det är dock viktigt att förstå att VagiVital AktivGel i första hand inte utvecklades med avsikt att vara ett traditionellt glidmedel för samlag. Det som verkligen utmärker VagiVital AktivGel är att den bygger upp ett resultat och botar och lindrar torrheten i vaginala slemhinnor på lång sikt. Detta innebär att slemhinnorna blir bättre smörjda och mer återfuktade över tid. De kliniska studier vi har genomfört visar att kvinnor som använder produkten under både 4 veckor och 12 veckor rapporterar betydande minskning av torrhet i vaginala slemhinnor. Dessutom reduceras smärta vid samlag avsevärt och kvinnor som tidigare upplevt blödningar i samband med samlag säger att dessa besvär försvinner efter användning av VagiVital AktivGel. I en användarundersökning sade 44% av de tillfrågade kvinnorna att de är mer sexuellt aktiva efter att ha använt VagiVital AktivGel. Det är även värt att notera att vår produkt är skonsam och inte irriterar slemhinnorna. I stället hjälper den slemhinnorna att återfå sin naturliga elasticitet och fuktighet, särskilt efter exempelvis menopaus. Många kvinnor har också rapporterat att genom att använda VagiVital AktivGel kontinuerligt behöver de inte längre oroa sig för att förbereda sig inför ett eventuellt samlag.

 

FORTSÄTT DELA MED DIG

Återigen ett stort tack till alla er som ärligt och öppet har delat med er av era erfarenheter. Det har varit en viktig påminnelse om varför vi brinner så starkt för vårt arbete. Tillsammans kan vi fortsätta att sprida medvetenhet om intimhälsa och erbjuda stöd till dem som behöver det Tipsa gärna en syster om 20% rabatthela VagiVital sortimentet fram till den 6 oktober.

 

För att komma direkt till vår shop klicka här!

 

Ta hand om dig & Stay Pussytive

/Fanny